Copyright © 2023. All Rights Reserved

Кутия черен шоколад за ценители Maxim's

33,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
Любителите на шоколада ще бъдат съблазнени от тази кутия шоколадови бонбони за ценители.
 
Открийте уникални вкусове, предназначени за ценители и почитатели на изключителното какао. Тази кутия за дегустация ще бъде идеалният подарък, който да предложите или да зарадвате себе си.
 
Висококачествен тъмен шоколад, подбран внимателно от нашите шоколатиери. Нашата цел е да Ви предложим уникални шоколади с безупречно качество. По този начин в тази кутия за дегустация на тъмен шоколад ще намерите изключително чисто какаово масло и без палмово масло.
 
Нашите най-добри работници във Франция полагат особена грижа за избора на какаови зърна с високо качество, за да ви предложат забележителен шоколад. Те са подбрани в съответствие с традициите и почвата.
Ето как днес ви предлагаме един търсен асортимент, съставен от 100% рафиниран черен шоколад.
 
6 оригинални рецепти за интензивен шоколад
 
Тази кутия гурме тъмен шоколад се състои от шест рецепти за наситен тъмен шоколад.
 
Открийте карамела и fleur de sel ganaches, които ще ви напомнят за Нормандия. Открийте комбинацията от горчивината на шоколад и цитрусови плодове в ганаша Grand Marnier със захаросани портокали или черния шоколад с бадемова паста, захаросани портокалови корички и кюрасао. Отхапете сочен ганаш от черен шоколад с вкус на круша или изненадващия ганаш с вкус на шам фъстък. И накрая, известният ганаш от тъмен шоколад ще зарадва експертите и почитателите на изключителния шоколад.
 
120 г