Copyright © 2023. All Rights Reserved

Почистваща маска за лице La Chinata Natural

12,80 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Почистваща маска за лице La Chinata Natural 5 бр

 

Почистващата маска за лице La Chinata е базирана на богата на соли и микроелементи кал, която има силно хидратиращо и омекотяващо действие върху кожата. Формулата е още обогатена с активни почистващи и антисеборейни съставки, които освежават и предпазват порите от замърсяване. Кожата на лицето е хидратирана, гладка и идеално чиста.

 

Маската е идеална за уморена кожа, защото възвръща нейното сияние и цялостният по-добър и свеж вид. Ежеседмичното почистване спомага контрола върху отделянето на себум и поддържането на чиста и красива кожа на лицето.

 

Нанесете тънък слой върху почистено лице и оставете да подейства между 10 и 15 минути. Изплакнете с хладка вода до пълното почистване на продукта.

 

В зависимост от климата и натовареността на ежедневието ви, кожата има нужда от различна грижа. Освен почистващата, гамата с маски на La Chinata предлага още овлажняваща, както и такава с лифтинг ефект, а действието на всяка от тях е незабавно. Ето защо избирайки подходящата маска, вие се грижите за нуждите на кожата си във всеки един момент.

 

Не съдържа парабени.

Продуктът не е тестван върху животни.

 

Обем: 5 х 8мл.