Copyright © 2023. All Rights Reserved

Екстра върджин зехтин с чили 0.250ml

11,80 лв.
  • Марка: La Chinata
+ -
Купи
Моля, изберете:

Екстра върджин зехтин с чили 0.250ml

 

Зехтинът с чили на La Chinata е идеален избор за любителите на интензивните и пикантни вкусове. Създаден е чрез мацериране на висококачетвени люти чушки в екстра върджин зехтин и придава неустоим аромат и вкус на всяко ястие.

 

Препоръчително е да се консумира студен, тъй като така се запазват свойствата и ароматът му, но си подхожда чудесно и с горещи ястия, стига да се използва в края на приготвянето им, като последна добавка, за да се избегне прекаленото му загряване.

Зехтинът е подходящ за подправяне на салати, паста, скариди, пресни сирена, зеленчуци, пиле, както и за всяко ястие, на което искате да придадете малко пикантност. Винаги преценявайте използваното количество на продукта в зависимост от интензивността на вкуса, която искате да постигнете.

 

Важно е да се отбележи, че чилито е чудесен антиоксидант и укрепва защитните сили на организма. Също така благоприятства усвояването на желязо и има високо съдържание на минерали, особено фосфор, магнезий, калий, калций, фолиева киселина и бета-каротин. Естествен и здравословен продукт, който ще добави страхотен аромат и вкус към вашите ястия.

 

Не съдържа глутен.

Не съдържа лактоза.

100% растителен продукт.

 

Обем: 250мл.